Newsletter november 2018

Newsletter november 2018

Na het ongelofelijke nieuws van BMW Motorrad op EICMA Milaan waarbij ze maar liefst 6 nieuwe modellen hebben gelanceerd, kan u nu genieten van interessante acties op onze stock- en tweedehandsmotoren.

SO LET’S SHIFT INTO WINTER MODE.

Bent u een doorwinterde rijder? Kijk dan zeker eens naar onze winteracties!

Die gaan van een 'gratis 15-punten health & safety check' tot '10% korting + gratis plaatsing van uw winterbanden' en maar liefst '20% korting op originele BMW Motorrad batterijen en -batterijladers'.


1. GRATIS HEALTH & SECURITY CHECK.

Na een hete zomer en een mooie herfst is het een goed idee om uw motorfiets grondig te laten nakijken. Goed nieuws: dat kan helemaal gratis! Bij Motorsport Mabbe checken we uw bike op 15 punten.Warm aanbevolen!

Tip: combineer deze gratis controle met een BMW Motorrad aanbevolen onderhoud. Zo houdt u uw motorfiets in topvorm. Verse olie biedt immers een optimale bescherming tegen interne corrosie tijdens de winterstalling.

Let op: condities gelden tot en met 31/03/2019

Boek hier uw afspraak


2. NIEUWE BANDEN = EXTRA VEILIGHEID

Indien u toch liever niet uw stalen ros op stal zet, biedt Mabbe Motorsport u maar liefst 10% korting op nieuwe banden + gratis plaatsing van nieuwe banden die zorgen voor extra veiligheid van uw BMW motorfiets.

Bent u toe aan nieuwe banden? Stel het niet uit en profiteer van onze interessante condities op banden. Als u weet dat goede banden uw veiligheid helpen garanderen, dan twijfelt u toch geen seconde? En niemand kan u daar beter bij helpen dan uw vertrouwde BMW Motorrad concessiehouder, met onze grondige kennis van uw motorfiets, ons opgeleid personeel en onze raad voor de geschikte banden voor uw type motorfiets. Veiligheid is key!

Let op: condities gelden tot en met 28/02/2019

Boek hier uw afspraak


3. 20% KORTING OP BMW MOTORRAD BATTERIJEN EN BATTERIJLADERS.


Wedden dat u in de komende lente al bij de eerste zonnestralen op uw motor wil springen?

Een goedwerkende batterij is hiervoor cruciaal, laat daarom ook de toestand van uw batterij controleren door uw BMW Motorrad concessiehouder. Tot eind februari 2019 krijgt u maar liefst 20% korting op originele BMW Motorrad batterijen en batterijladers.

Let op condities gelden tot en met 28/02/2019

Boek hier uw afspraak


4 & 5. PROFESSIONELE STALLING VAN UW MOTORFIETS.


Wat als u toch liever niet tijdens de winter rijdt en u uw stalen ros in een ideale winterslaap wilt zetten? Dan hebben wij een uniek voorstel voor u! Laat uw motorfiets na een onderhoud, eventuele herstelling of vervanging van (een) band (en) overwinteren bij Motorsport Mabbe.

Wij bieden 2 modules aan:
#1.
Professionele stalling incl. batterijlading volgens schema voor slechts € 121 incl BTW.
#2. Professionele stalling incl. batterijlading volgens schema + professionele cleaning voor slechts € 199 incl BTW.

Let op: condities gelden tot en met 31/03/2019


CATCH OF THE MONTH.

Bekijk zeker ook onze CATCH OF THE MONTH voor interessante deals op onze winter- en regenkledij.

Ontdek het hierVerder delen wij u mee dat er verschillende nieuwe modellen reeds te bezichtigen zijn in onze toonzaal waaronder de nieuwe F750 GS, F850 GS, R1250 GS, R1250 RT en de R1250GS Adventure.

Kom zeker eens langs in onze concessie voor meer informatie en een testrit.
Het Motorsport Mabbe Team.

Terug naar overzicht