Ontdek hier onze Autumn Deals tot 30 november 2019!

Ontdek hier onze Autumn Deals tot 30 november 2019!

Na de Indian Summer verder genieten van de prachtige herfst in al zijn kleuren? Het kan met onze Autumn Deals met heel wat acties en aantrekkelijke voordelen!

BMW G 310 R & G 310 GS

De G-Reeks, de essentie van rijplezier – gebouwd voor de bruisende steden.

Wendbaar, makkelijk te hanteren en tegelijkertijd sportief, kortom rijplezier gegarandeerd!

Uw klantenvoordeel met de Autumn Deals bij Motorsport Mabbe: een korting van € 300 incl. BTW en een financiering aan een tarief van 0%!
BMW F 850 GS & F 850 GS ADVENTURE

Hindernissen in mogelijkheden veranderen! Op de BMW F 850 GS & F 850 GS Adventure wordt elk offroad-terrein een speelveldje!

Uw klantenvoordeel met de Autumn Deals bij Motorsport Mabbe: een korting van €1.750 tot €2.000 incl. BTW op accessoires en/of opties.
BMW R NINE T SCRAMBLER

Geïnspireerd op het rijgevoel van klassieke offroad motoren en toch volledig nieuw geïnterpreteerd.

Uw klantenvoordeel met de Autumn Deals bij Motorsport Mabbe: een korting van €1.000 incl. BTW op accessoires en/of opties.


BMW C 400 X & C 400 GT

Comfort en wendbaarheid en elegantie typeren deze BMW midsize-scooter. Rij veilig en soepel door het verkeer van de stad!

Uw klantenvoordeel met de Autumn Deals bij Motorsport Mabbe: Gratis Comfort Pack (verwarmde handgrepen en zadelverwarming) t.w.v. € 425 incl. BTW.

BMW K1600 GT, K1600 GTL, K 1600 BAGGER & K 1600 GRAND AMERICA

Ervaar hoe dynamiek, comfort en stijl met elkaar in balans zijn, voel de perfecte ergonomie. Een ongelofelijke rijervaring!

Uw klantenvoordeel met de Autumn Deals bij Motorsport Mabbe: een korting van €2.500 incl. BTW op accessoires en/of opties.BMW R1250 RT TOURING LINE

Beleef een avontuur van grenzeloze, comfortabele vrijheid. Op reis, met z’n twee of alleen, tijdens het drukke verkeer naar het werk, met deze touring motor kom je veilig op je bestemming!

Uw klantenvoordeel (inclusief packvoordeel) met de Autumn Deals bij Motorsport: een korting van € 2.230 incl. BTW.


BMW S 1000 XR TRIPLE BLACK LAST EDITION

Een combinatie van de dynamiek van een sportmotorfiets en de reiskwaliteiten van de legendarische GS-reeks. Daarbij blijft de motor uitermate comfortabel

Uw klantenvoordeel (inclusief packvoordeel) met de Autumn Deals bij Motorsport: een korting van € 2.991 incl. BTW.

Terug naar overzicht