Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus Covid-19

Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus Covid-19

Beste Klanten,

Beste Motorliefhebber,





De nieuwe Coronamaatregelen stellen iedereen zwaar op de proef.

We hebben dan ook allen een grote verantwoordelijkheid om het virus zo vlug mogelijk in te dijken en de draad snel terug op te pikken.

Om de volgende weken een minimumservice voor dringende herstellingen aan onze klanten aan te bieden was een re-organisatie dan ook noodzakelijk, een beperkte permanentie is voorzien.

De showroom zal gesloten blijven tot 5 april 2020, de werkplaats is niet toegankelijk voor klanten ten gevolge de “social distancing”.

Alle communicatie zal via mail verlopen. Hebt u dringende vragen stuur dan uw bericht naar info@mabbe.be. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden en u verder te helpen. Enkel op woensdag en donderdag zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Wisselstukken kunnen mits voorafbetaling van de factuur per post naar u opgestuurd worden.

Onze nooddienst Road Assist 24/7, georganiseerd via VAB, blijft uiteraard tijdens de komede periode voor u beschikbaar met een dienstverlening volgens de geldende richtlijnen.

U kan deze dienst telefonisch bereiken op volgende nummers:

In België: 0800 166 33

In Luxemburg: 26010 88 80

Internatioaal: 0032 2 354 81 23

Voor afspraken op lange termijn kan u gebruik maken van onze Online Planning Tool via onze website: https://www.mabbe.be/appointment.php .



Hartelijke groeten en dank voor uw begrip.



Het Motorsport Mabbe team.

Terug naar overzicht