Newsletter - September 2020

Newsletter - September 2020

Na een zonnige en deugddoende vakantie zijn de batterijen terug opgeladen. Ook de batterijen van de motoren zijn opgeladen want velen onder jullie kozen er dit jaar voor om met de motor op reis te gaan. De prachtige sfeerbeelden en foto’s op sociale media spreken boekdelen. En dit bewijst nog eens dat reizen met de motor veel intenser wordt beleefd. Je vakantie start immers al vanaf het moment dat je thuis de motor laat draaien en niet pas als je op je bestemming aankomt! En om dit vakantiegevoel nog even aan te houden, heeft ook de maand september nog heel wat in petto! Ontdek het allemaal in onze nieuwsbrief! Team Mabbe

ROAD ASSIST
LEVENSLANG PECHBIJSTAND
Uw loyaliteit aan BMW Motorrad wordt beloond!

Geniet vanaf 01/09/2020 gratis van levenslange bijstand bij pech of ongeval in heel Europa. Uw hoeft geen extra verzekering meer af te sluiten! Enige voorwaarde? Kom op onderhoud bij uw erkend BMW Group Servicepartner in België of Luxemburg binnen de vooropgestelde onderhoudsinterval* met uw nieuwe of tweedehandsmotor!

Nog geen Road Assist? Kom dan langs bij Motorsport Mabbe voor uw onderhoud en uw bijstand wordt geactiveerd!

Hebt u reeds 5 jaar Road Assist door aankoop van een nieuwe motor of hebt u deze voor 09/2020 verlengd voor een jaar, dan wordt deze pechbijstand levenslang actief!

* Binnen de 2 jaar of na 30.000 km

CATCH OF THE ENDLESS SUMMER
GELDIG T.E.M. 31/10/2020
Omdat we nog steeds zouden kunnen genieten van een motorrit met zonnige temperaturen in eigen land of in het buitenland, kan u tot 31/10/2020 profiteren van onze Catch of the Endless Summer.
Het Airflowsuit (jas + broek + Cover Jacket) zorgt op warme dagen voor een aangename frisheid en optimale ventilatie. Dit motorpak is gemaakt van heel slijtvast materiaal en biedt een grote bewegingsvrijheid.
€ 698 incl. BTW ipv € 898

De lichte en actief ventilerende Sneakers Ride, gemaakt van hoogwaardig rundsleder, bieden de nodige veiligheid en de coole looks om rond te toeren.
€ 159 incl. BTW ipv € 187

De Helmet Bag is ideaal voor het vervoer en het opbergen van je helm. Op deze manier voorkom je ook krassen op het vizier en de helm. Ventilatiegaten in de vormstabiele bodem zorgen dan weer voor de perfecte ventilatie.
€ 55 incl. BTW ipv € 64

TWEEDEHANDS BIKE VAN DE MAAND
BMW R 1250 R
Deze Roadster met een dynamische uitstraling zorgt voor meer kracht dan ooit tevoren. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en intens rijplezier!

Extra Uitrusting: DTC - ESA Dynamic - Keyless Ride - Daglicht - Schakelassistent Pro - Rijmodi Pro - Comfort Pack - Touring Pack - Dynamic Pack - Tankafdekking Pure - Voorbereiding voor navigatie - Uitlaat in chroom - Style HP - ABS Pro - Verwarmde handgrepen - RDC - Cruise Control - Motorspoiler - Led knipperlichten Wit - Intelligent Emergency Call - Anti-diefstalsysteem - Centrale steun - Pakdrager - Kofferhouders - Verlaagd vermogen - Comfort duozadel.
Inclusief softbag + hoog windscherm Marathon (niet afgebeeld)

Datum eerste inschrijving: 19/05/2020
Kilometers: 271 km
Prijs: € 18.200 incl. BTW (aftrekbare BTW)
Garantie: 5 jaar garantie vanaf datum eerste inschrijving, dus tot 19/05/25 !

Bekijk ook alle tweedehands motoren en onze nieuwe stock motoren via onderstaande link!
ONTDEK ONZE TWEEDEHANDSMOTOREN
ONTDEK ONZE STOCKMOTOREN

CELEBRATING 40 YEARS GS EDITION
SPECIAL EDITION F750GS – F850GS – F850GS ADVENTURE
De BMW GS is een icoon, een echte pionier. Het succesverhaal van de GS begint in de jaren 80: sindsdien staat deze voor nieuwsgierigheid en grenzeloos avontuur.

Sinds 40 jaar combineert dit model veelzijdigheid met een uniek rijgevoel. De zwart/gele look verwijst naar de legendarische R 100 GS en laat 40 jaar GS-geschiedenis tot leven komen. Onroad of offroad – samen beleven we de #SpiritofGS.

Niets staat jouw avontuur nog in de weg: schrijf je eigen geschiedenis, wees onderdeel van de community,leef de #SpiritofGS.en configureer jouw droom!
STEL NU JOUW GS SAMEN

LANCERINGSWEEKEND R18
19 EN 20 SEPTEMBER
De nieuwe R 18 verwijst naar de historie en iconische kenmerken die BMW Motorrad consequent heeft doorontwikkeld. Het resultaat: een karaktervolle cruiser met de grootste boxermotor ooit gebouwd en tijdloze designkenmerken - zoals bijvoorbeeld de witte dubbele belijning van de R 18 First Edition.

Kom langs bij Motorsport Mabbe op zaterdag 19/09 en zondag 20/09 doorlopend van 10u tot 16u en ontdek zelf jouw bike!
ONTDEK HIER DE R18

ONTDEK DE NIEUWE KLEUREN 2021
De nieuwe S 1000 RR in Black storm metallic, S 1000 XR in Style Sport, R 1250 RS in Austin yellow metallic en de K 1600 B in Mars Red zijn enkele van de vele updates die in een nieuw kleurenpallet terecht komen.

Deze modellen kan u reeds configureren en bestellen vanaf 01/09!
BEKIJK HIER DE NIEUWE KLEUREN


Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen bij
Motorsport Mabbe!


Volg ons hier

Team Mabbe wenst iedereen nog veel veilige kilometers en fantastisch rijplezier!

Het Motorsport Mabbe Team.

Copyright © 2020 Motorsport Mabbe, All rights reserved.

Terug naar overzicht