Newsletter - Januari 2021

Newsletter - Januari 2021

In de wereld van de BMW Motorrad is het nieuwe jaar alvast goed begonnen en kunnen we terugblikken op een succesvol oud jaar! En dit hebben we vooral aan u te danken! Ja, u leest het goed! Ondanks de coronamaatregelen die ons even verboden hadden om een ritje met de motor te maken, werd massaal geïnvesteerd in degelijke en veilige BMW motorkledij en fantastische BMW motoren! We willen u dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons team en de fijne samenwerking van het voorbije jaar! We hopen u terug te mogen verwelkomen in het nieuwe jaar en dit voorjaar in de nieuwe showroom! Want BMW Motorrad en team Mabbe zullen u weer verrassen in 2021! We wensen dan ook iedereen een voorspoedig, hoopvol en gezond 2021 met bergen rijplezier en heel veel veilige kilometers!SALON BY MOTORSPORT MABBE 2021
Dit jaar geen Salon op de Heizel, maar wél bij je BMW Motorrad dealer. Eén zaak is zeker: dit mag je echt niet missen! Verwacht in onze showroom niet alleen verleidelijke modellen, maar ook exclusieve Salondeals. Wij helpen jou alvast om het nieuwe jaar sterk te starten!

Kom langs en ontdek snel hoeveel voordeel je doet bij de aankoop van jouw favoriete model. Als je tijdens onze Salondeals je slag slaat, krijg je bovendien gratis 5 jaar garantie op alle BMW Motorrad modellen en een kledingvoucher van 20% korting op onze vernieuwde Ride & Style collectie.

Daarnaast geniet je ook levenslang gratis bijstand bij ongeval of pech dankzij BMW Motorrad Road Assist 24/7, dit op voorwaarde dat je het onderhoud laat uitvoeren door een erkend BMW Motorrad Partner binnen de vooropgestelde termijnen.

Heb je het tijdens de week veel te druk om langs te komen? Geen probleem! Naast de gewone openingsuren ontvangen wij u ook graag op zondag 17, 24 en 31 januari telkens van 10u tot 16u.

Op maandag 18 en 25 januari staan wij van 10u tot 16u op afspraak voor u klaar.

MAAK JOUW AFSPRAAK
ONTDEK ALLE SALONDEALS

EINDEJAARSKORTINGEN
VERLENGD TOT 31/01/2021
De Eindejaarskortingen op de voorraad collectie zijn verlengd tot 31/01!

Geniet nog even van 20% korting op alle kledij en schoenen, handschoenen en gadgets uit de BMW Motorrad Ride & Style Collectie die op stock is.*

Ook nieuwe collectie Ride & Style 2021 kan u terug vinden in onze showroom!

*Deze kortingen zijn niet van toepassing op helmen, bestellingen en nieuw collectie.

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE

WINTERACTIE
GELDIG TOT 27/02/2021
Kristalheldere verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen.
De remmen van je motorfiets zijn het belangrijkste element als het om veiligheid gaat. Ze moeten altijd in perfecte staat zijn. En voor deze veiligheid betaal je bij BMW Motorrad niet meer want de prijzen voor onze originele BMW Motorrad remblokken, remschijven zijn permanent verlaagd!

Korting van 20% op originele BMW Motorrad batterijladers.
Als motorrijder is er niets zo fijn als uitkijken naar de lente. Kriebelt het bij jou ook zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een goedwerkende batterij is essentieel om meteen te starten. Laat daarom ook je batterij controleren door Motorsport Mabbe en ontvang bij aankoop van een lader 20% korting!

Road Assist 24/7 for Life.
Kom langs bij Motorsport Mabbe voor je onderhoud of reparatie en activeer zo je levenslange bijstand - BMW Motorrad Road Assist For Life - waarmee je in België en heel Europa 24/7 kan rekenen op professionele hulp bij pech of een ongeval. Indien nodig kan je zelfs gebruikmaken van een vervangwagen of betalen we je overnachtingskosten terug.

Een leuk cadeau!
Warme en zachte winteravonden gegarandeerd! Registreer je via onderstaande link en ontvang bij je onderhoud of bij een herstelling het fleecedekentje van BMW Motorrad!

MAAK JOUW AFSPRAAK
REGISTREER VOOR JOUW GRATIS FLEECEDEKEN

TWEEDEHANDS MOTOREN
BMW R 1200 GS Adventure

Datum eerste inschrijving: 21/11/2014
Kilometers op de teller: 68.332 km
Motor met 12 maanden garantie
Prijs: € 11.900
BMW R 1250 R

Datum eerste inschrijving: 19/05/2020
Kilometers op de teller: 271 km
Motor met 60 maanden garantie inclusief softbag + hoog windscherm Marathon.
Prijs: € 18.200
BMW R 1200 GS

Datum eerste inschrijving: 15/04/2013
Kilometers op de teller: 29.281 km
Motor met 12 maanden garantie
Prijs: € 12.900
BMW C 650 GT

Datum eerste inschrijving: 2/03/2017
Kilometers op de teller: 29.075 km
Motor met 24 maanden garantie
Prijs: € 7.900

Bekijk meer details van deze motoren en ons volledige aanbod tweedehands motoren op onderstaande link.
AANBOD TWEEDEHANDS MOTOREN

DREAMCAR&BIKE SHOWROOM
18/01/2021 - 08/02/21
Is je agenda begin dit jaar nog leeg? Dan hebben wij iets unieks voor je in petto. Van 18 januari tot en met 08 februari organiseren we onze BMW Dreamcar&bike Showroom in Bornem.

Wat mag je verwachten? De naam zegt het zelf: droommotoren van BMW Motorrad & droomwagens van BMW en MINI.

Profiteer maximaal van onze Salondeals. Je BMW Motorrad concessiehouder kijkt uit naar je komst!

De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren.

RESERVEER HIER

Terug naar overzicht