Newsletter - Februari 2021

Newsletter - Februari 2021

Stilaan ontwaakt het motorseizoen uit zijn winterslaap en hunkeren we met z’n allen naar die mooie ritjes met de motor. Voor sommigen onder ons maakt het zelfs niet uit welk seizoen we zijn of welke voorspellingen de weerman doet. Onder het motto “Make Life A Ride” rijden we het avontuur tegemoet en kunnen we toch nog even genieten van de vrijheid die het motorrijden ons geeft! Jouw ontmoetingsroute kan alvast beginnen bij Motorsport Mabbe. Kom langs en hoor welke voordelen er voor jou klaarliggen met de Salon Deals 2021, de BMW Motorrad Winteractie en de gratis Road Assist 24/7. Binnenkort verhuizen wij ook naar onze nieuwe showroom!

SALONDEALS 2021
Waar beleef jij het meest plezier aan? Hou je van avontuurlijke ritten, of ben je meer een stadsmens?

Het maakt niet uit, op het asfalt of off-road, lange of korte ritten, racen of cruisen – jouw droommachine staat in onze showroom op jou te wachten!

Je kan van ons een professionele aanpak verwachten in de begeleiding naar jouw BMW motor!
Profiteer van de Salon Deals bij aankoop van je nieuwe motor!
  • Gratis 5 jaar garantie op alle BMW Motorrad modellen (aankoop binnen vooropgestelde periode Salon Deals).
  • BMW Road Assist 24/7.
    Levenslang gratis bijstand bij ongeval of pech voor alle BMW Motorrad rijders, op voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd binnen de vooropgestelde onderhoudstermijnen bij uw officieel erkend BMW Motorrad Partner.
  • Kledijvoucher van 20% korting uit BMW Motorrad Ride & Style collectie
    bij aankoop van een BMW motorfiets of scooter binnen de vooropgestelde periode Salon Deals. Voucher inruilen tegen ten laatste 30/06/2021.
Acties nog geldig tot 28/02/2021
ONTDEK ALLE SALONDEALS
BMW MOTORRAD WINTERACTIE
Het loont de moeite om bij Motorsport Mabbe jouw onderhoud of herstelling in te plannen, alleen al omdat je met de glimlach ontvangen wordt! Maar er is natuurlijk meer dan een lach voor onze klanten!

Kristalheldere verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen.
De remmen van je motorfiets zijn het belangrijkste element als het om veiligheid gaat. Ze moeten altijd in perfecte staat zijn. En voor deze veiligheid betaal je bij BMW Motorrad niet meer want de prijzen voor onze originele BMW Motorrad remblokken, remschijven zijn permanent verlaagd!

Korting van 20% op originele BMW Motorrad batterijladers.
Als motorrijder is er niets zo fijn als uitkijken naar de lente. Kriebelt het bij jou ook zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een goedwerkende batterij is essentieel om meteen te starten. Laat daarom ook je batterij controleren door Motorsport Mabbe en ontvang bij aankoop van een lader 20% korting!

Road Assist 24/7 for Life.
Kom langs bij Motorsport Mabbe voor je onderhoud of reparatie en activeer zo je levenslange bijstand - BMW Motorrad Road Assist For Life - waarmee je in België en heel Europa 24/7 kan rekenen op professionele hulp bij pech of een ongeval. Indien nodig kan je zelfs gebruikmaken van een vervangwagen of betalen we je overnachtingskosten terug.

Een leuk cadeau!
Warme en zachte winteravonden gegarandeerd! Registreer je via onderstaande link en ontvang bij je onderhoud of herstelling een fleecedekentje van BMW Motorrad!

Deze actie loopt tot 27/02
MAAK HIER JOUW AFSPRAAK
REGISTREER HIER VOOR JOUW FLEECEDEKEN
ONTDEK MEER OVER BMW ROAD ASSIST
PREMIUM SELECTION TWEEDEHANDSMOTOREN
Sinds kort hebben wij voor jou een aantal prachtige Premium Selection Motoren. Bekijk via onderstaande link meer specificaties en ook ons volledig aanbod Tweedehands Motoren.
BMW F 850 GS Adventure – Premium Selection

Datum eerste inschrijving: 24/02/20
Kilometers: 206 km
Prijs: 14.900 euro
Garantie: tot 11/02/25
BMW F 850 GS – Premium Selection

Datum eerste inschrijving: 24/02/20
Kilometers: 131 km
Prijs: 13.650 euro
Garantie: tot 08/10/25
BMW G 310 GS – Premium Selection

Datum eerste inschrijving: 24/02/20
Kilometers: 2 km
Prijs: 5.300 euro
Garantie: tot 08/10/25
BMW R 1250 GS Adventure – Premium Selection

Datum eerste inschrijving: 24/02/20
Kilometers: 2624 km
Prijs: 22.400 euro
Garantie: tot 11/02/25
BMW R 1250 GS – Premium Selection

Datum eerste inschrijving: 24/02/20
Kilometers: 1381 km
Prijs: 19.900 euro
Garantie: tot 11/02/25
AANBOD TWEEDEHANDS MOTOREN
AANBOD STOCKMOTOREN
NIEUWE SHOWROOM
Na meer dan 30 jaar en 3 generaties verlaten we binnenkort definitief ons oude pand op de Rijksweg en verhuizen we naar de nieuwe showroom in de Spoorstraat 1 te Wielsbeke. Met uitzicht op het rondpunt, de toegangspoort tot Wielsbeke op de N382 zien we jullie al van ver komen!

Om de verhuis vlot te laten verlopen is Motorsport Mabbe gesloten van 16/02 tot en met 22/02. Houd er rekening mee dat wij dan ook die week enkel per mail bereikbaar zullen zijn.

Team Mabbe heet jullie allen terug van harte welkom vanaf dinsdag 23/02 in de Spoorstraat 1 te Wielsbeke!

Blijf ons ook volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Terug naar overzicht