Newsletter - Maart 2021

Newsletter - Maart 2021

U zal het ondertussen wel via sociale media gelezen hebben: we zijn verhuisd naar onze nieuwe showroom! Voortaan begroeten wij u graag in de Spoorstraat 1 te Wielsbeke. Binnenkort – als de coronamaatregelen het zullen toelaten – zal ook de aanpalende Brasserie Mauritz open gaan! Iedereen, ook de niet motorrijders, zal welkom zijn voor een hartig hapje en een aperootje, een gezellige lunch of een heerlijke kop koffie met een toetje! De meesten onder jullie hebben tijdens de zonnige voorjaarsdagen ook al hun motor terug uit de garage gehaald. Heerlijk was het om al die ronkende motoren terug te horen! Met de Start of Season Opendeurdagen op 20 en 21 maart 2021 nodigen wij u graag uit om de fantastische acties op nieuwe motoren te komen bespreken, om een testritje te plannen met de nieuwe R 1250 RT en om de nieuwe collectie Ride & Style te ontdekken. Daarnaast kan u ook nog tot 22 maart 2021 genieten van 3 jaar garantie op een BMW Premium Selection Motor i.p.v. 2 jaar!

START OF SEASON
OPENDEURDAGEN OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 MAART
Tijdens de opendeurdagen zijn wij doorlopend open van 10u tot 18u.

Maak om praktische redenen een afspraak zodat u niet hoeft te wachten op uw offerte. Dit kan via mail op info@mabbe.be of telefonisch op 056/66 68 15.
ONTDEK ALLE DEALS
PREMIUM SELECTION - 3 JAAR GARANTIE
ACTIE GELDIG TOT 22/03/2021
Met een motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection weet je zeker dat je kiest voor een gebruikte motorfiets in optimale staat.
ONTDEK ONS AANBOD
GRATIS ROADASSIST 24/7
Niet alleen bij aankoop van je nieuwe motor krijg je bij ons je gratis Road Assist 24/7!

Kom jaarlijks langs voor je onderhoud bij Motorsport Mabbe en jouw Road Assist wordt geactiveerd.

Een voordeel van €130 op jaarbasis als u dit zou vergelijken met een gelijkaardige verzekering!
ONTDEK DE VOORWAARDEN
BEKIJK DE BROCHURE

Terug naar overzicht