Summer vibes @ Motorsport Mabbe

Summer vibes @ Motorsport Mabbe

Door het gekende C-woord zijn we stilaan specialisten geworden in het zoeken naar momenten waarbij we kunnen genieten, hopen en beleven! Op weg naar de vrijheid en een leven met nieuwe avonturen!

Ook bij Motorsport Mabbe staan we hier even bij stil. Hoe wij uw passie voor het motorrijden nog mooier kunnen maken, ontdek je doorheen onze nieuwsbrief.

Ons team neemt binnen kort ook even vakantie maar Brasserie Mauritz blijft gedurende de hele zomer voor u open!
Blijf ons volgen op onze website en op Facebook om van alle acties en activiteiten op de hoogte te zijn!

Freedom Deals!


Het gevoel van totale vrijheid, daar weten we bij BMW Motorrad alles over. Sterker nog: vrijheid zit in ons DNA. Wil je de deal van je leven doen? Ontdek onze unieke Freedom Deals met verschillende acties op verschillende modellen. Onweerstaanbaar! Profiteer ervan tot 20 september. Niet uitstellen en meteen een afspraak maken bij Motorsport Mabbe!

Bekijk onze deals

BMW Motorrad Roadassist 24/7


Als u vertrekt met BMW Motorrad Road Assist, bent u zeker dat u aankomt op uw bestemming, waar die zich ook bevindt en wat er ook gebeurt.
  • Bijstand bij pech of ongeval.
  • Professionele sleep- en takeldienst.
  • Indien nodig krijgt u een vervangwagen, terugbetaling van overnachtingskosten.
  • Bijstand overal in België en Europa.
  • Bijstand 24 uur 24, 7 dagen op 7.
Kom om de 10.000 km of jaarlijks op onderhoud en geniet zo van deze GRATIS service! Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Meer info

De BMW CE 04 - The silent revolution


Je beweegt je moeiteloos door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Van hieruit ontwikkelt BMW Motorrad al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in. Hij past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven - van navigatie tot kleding. #PluggedToLife.

Ontdek de CE 04

Catch of the summer


Profiteer nog tot 31/08 van een unieke XRIDE PACKAGE DEAL! Jas en broek aan € 999 i.p.v. € 1.400 Het gloednieuwe XRide-pak van BMW Motorrad combineert maximaal comfort met een uitgebreide bescherming en een stijlvolle uitstraling. De aansluitende pasvorm en het opvallende design zorgen voor een aantrekkelijke look. Het XRide-pak garandeert een grote bewegingsvrijheid. De slim ontworpen details bieden een maximale functionaliteit, en reflectoren zorgen voor extra zichtbaarheid in het verkeer. XRide is beschikbaar voor dames & heren.

Ontdek het pak

Vlastreffen te Kortrijk


Kom zeker langs op onze BMW Motorrad stand langs de Leieboorden te Kortrijk! Motorsport Mabbe is van de partij!

BMW Motorradday te Hoeilaart


We verwelkomen jullie heel graag op 5 september 2021 in Hoeilaart voor onze BMW Motorrad Day! Vertrek na een heerlijk ontbijt en een dampende kop koffie vanuit uw Concessie Motorsport Mabbe te Wielsbeke en maak er een fantastische, begeleide rit van. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijk dag samen met andere BMW liefhebbers! Inschrijven kan vanaf 17/08. Meer nieuws volgt!

Offroad training in samenwerking met Backtrail


Op zondag 03/10/2021 kan jij met je vrienden op offroad training! Een leuke uitdaging voor wie de techniek naast het asfalt wil aanleren! Noppenbanden zijn niet nodig! Vertrek vanuit Motorsport Mabbe! We houden u op de hoogte!

Zomervakantie 2021


Team Mabbe gaat er even tussenuit! Wij zijn gesloten van zondag 01/08 tot en met maandag 16/08. Vanaf dinsdag 17/08 zien wij u graag terug bij Motorsport Mabbe! Wij wensen iedereen een fijne en deugddoende vakantie!

Terug naar overzicht