Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

De winter komt eraan. Het weer is guur, de dagen worden donkerder en de zin in motorrijden is wat minder. Tijd dus om je motor nog één keer te vertroetelen voor hij op winterstalling gaat. Tijd om hem winterklaar te maken!

Sommigen hoeven echter geen schouderklopje om tijdens de winter door te rijden! Maar ook hierop moet je als motorrijder voorbereid zijn. Hoe je dit best aanpakt en nog veel meer ontdek je in deze interessante nieuwsbrief!

Opzoek naar nieuw avontuur, kom dan zeker langs bij Motorsport Mabbe! Op zoek naar een lekkere lunch of een dampende kop koffie met een heerlijke pannenkoek spring dan zeker eens binnen in onze Brasserie Mauritz!Winteractie 2021

Wat heeft het winterseizoen voor jou in petto? Goed nieuws: bij MOTORSPORT MABBE loopt van 1 november tot en met 31 januari de MOTOR LOVE, WINTER CARE actie. Geniet van de vele voordelen! Wij geven je alvast 5 redenen om langs te gaan!

Plan een onderhoud of herstelling in en je krijgt een unieke BMW Motorrad thermosfles.

Bekijk de actieWinterstalling bij Motorsport Mabbe

Je hebt de keuze gemaakt om dit seizoen niet meer op de motor te stappen. Je gaat de motor winterklaar maken want je wenst je motor het beste toe. Hoe pakken wij dit aan bij Motorsport Mabbe?

Ontdek hetTips voor de doorwinterde motard

Wil je ook in de winter blijven motorrijden? Doe dit dan op een zo veilige en comfortabel mogelijke manier. Met deze handige tips ga vlot het koude winterseizoen tegemoet.

Die moet ik wetenDe nieuwe BMW K 1600 Reeks

Elegantie, comfort en pure luxe: onze nieuwe K 1600 GT en K 1600 GTL zijn er klaar voor. Reis in een nieuwe dimensie! Je bent helemaal vrij want je voelt de kracht en de betrouwbaarheid van de motorfiets. Ontspannen of sportief, deze bike neemt je gewoon overal mee waar je ook naartoe wil. Alleen maar door jouw vrijheid met de nieuwe reismotoren uit de BMW K 1600 reeks!

Ontdek ze hierWintersales @ Motorsport Mabbe

BMW Motorrad kledij staat voor veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit! Daarom kan u genieten van een korting van 50% op eindereeks artikelen. Op de collectie van 2021 motorkledij, laarzen en sneakers, helmen, ... is er 10 % korting. Deze actie loopt tot onze Kerstsluiting op zaterdag 18/12 en is enkel geldig op stockartikelen.Tweedehands motor in de kijker

Graag stellen we je onze BMW R 1250 RT Premium Selection voor. Met een kilometerstand van 2309 km en veel leuke extra's zoals het Comfort en Dynamic Pack is deze motor uit 2021 een niet te missen kans! Bovendien geniet je van een garantie tot 14/06/2026. Dit alles voor de mooie prijs van 22.900 euro. Wees er dus snel bij, voor dat hij verkocht is!

Meer details

Terug naar overzicht