Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

Er valt in december opnieuw boeiend nieuws te rapen in de motorsector. Deze maand moet u alvast weten dat het Autosalon 2022 zal doorgaan in uw BMW Motorrad Concessie Motorsport Mabbe te Wielsbeke met uitzonderlijk Salondeals en een warm onthaal!

Voor het winterseizoen is er nog steeds de actie Motorlove & Wintercare! Ontdek in deze nieuwsbrief jouw voordelen!
Speciaal voor u is er ook een fantastisch aanbod BMW Premium Selection motoren! Door de BMW Motorrad 360° check bent u zeker dat uw aankoop perfect, correct en betrouwbaar is!

Ook groot nieuws over de K 1600-modellen! Lees alles over het resultaat van de totale make-over in deze nieuwsbrief!

Team Mabbe zal even de batterijen opladen tussen Kerst en Nieuw. We zijn gesloten vanaf dinsdag 21 december. Op dinsdag 4 januari ontvangen we jullie graag terug in onze concessie!

Veel leesplezier en tot gauw bij Motorsport Mabbe!

Profiteer nu van onze SALON DEALS

Wil je genieten van het unieke rijplezier dat BMW Motorrad biedt? Dit is het ideale moment een bike te kopen. Bij Motorsport Mabbe verwennen we je met onze SALON DEALS.Naast de speciale kortingen op alle modellen krijg je nog een voucher met 20 % korting op de aankoop van motorkledij uit onze Ride & Style Collectie, 5 jaar garantie op de motor en een waardebon twv €150 voor een Onroad, Offroad of Circuitcursus.

Bekijk de actie

Motorlove & Wintercare

Wat heeft het winterseizoen voor jou in petto? Goed nieuws: bij MOTORSPORT MABBE loopt van 1 november tot en met 31 januari de MOTOR LOVE, WINTER CARE actie. Geniet van de vele voordelen! Wij geven je alvast 5 redenen om langs te gaan!

Ontdek het

Winterstalling bij Motorsport Mabbe

Je hebt de keuze gemaakt om dit seizoen niet meer op de motor te stappen. Je gaat de motor winterklaar maken want je wenst je motor het beste toe. Hoe pakken wij dit aan bij Motorsport Mabbe?

Ontdek het

Line-up K 1600-modellen 2022

Je doet impressies op, terwijl je tourmotor de kilometers aflegt. Zo glijdt deze motor door de wereld. zo lang er maar voldoende asfalt onder je ligt. Lees hier alles over de make-over van alle K 1600 modellen.

Ontdek ze hier

Wintersales @ Motorsport Mabbe

BMW Motorrad kledij staat voor veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit! Nog geen kerstcadeau gevonden? Tot 18/12 kan u bij ons genieten van een korting van 50% op eindereeks artikelen. Daar bovenop is er op de voorraad Collectie 2021 motorkledij, laarzen en sneakers, helmen, ... 10 % korting.

Kom langs

BMW Premium Selection

Ontdek ons fantastisch aanbod Premium Selection motoren! De grootste onderscheiding voor een tweedehands motor met gratis levenslange bijstand Road Assist 24/7 en 24 maanden garantie! Zo hebben we momenteel een momenteel een BMW R 1250 GS in de aanbieding met 483 km. Voor slechts 21.550 € rij je er direct mee weg.

Meer details

Terug naar overzicht