Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari

De eerste maand van het nieuwe jaar concentreert zich vooral op het Salon 2022. Voor het eerst in de geschiedenis niet in onze hoofdstad Brussel maar wel in het prachtige Wielsbeke zonder verkeersproblemen en met gratis parking!

Onze nieuwe showroom is de place to be om de BMW motor van uw dromen te bewonderen. Naast de professionele begeleiding naar een vrijblijvende offerte kan u bij ons ook terecht voor een groot aanbod uit de Ride & Style collectie 2022. Zo kan u met een veilige en comfortabele uitrusting de weg op met uw nieuwe motor. Klaar voor een nieuw avontuur in een nieuw jaar!Wilt u ook nog even genieten van een lekkere lunch, een heerlijke kop koffie met gebak of tapas met een aperitiefje, dan kan u terecht in Brasserie Mauritz. Tijdens de salondagen ook open op zondag!

Lees in onze nieuwsbrief de speciale salonacties, de Ride & Style finder en onze aangepaste openingsuren tijdens de salondagen.

Profiteer nu van onze SALON DEALS

Wil je genieten van het unieke rijplezier dat BMW Motorrad biedt? Dit is het ideale moment een bike te kopen. Bij Motorsport Mabbe verwennen we je met onze SALON DEALS.
Naast de speciale kortingen op alle modellen krijg je nog een voucher met 20 % korting op de aankoop van motorkledij uit onze Ride & Style Collectie, 5 jaar garantie op de motor en een waardebon twv €150 voor een Onroad, Offroad of Circuitcursus.

Bekijk de actieBMW Motorrad collecties 2022

Veiligheid, innovatie en kwaliteit – op en naast de motorfiets. Ons enthousiasme voor motorfietsen kent geen grenzen. En met dezelfde hang naar perfectie ontwikkelen en maken we BMW Motorrad kleding. Deze combineert functionele materialen met draagcomfort. Deze combineert kwaliteit met authentiek design. Dat voelt onderweg goed aan en ziet er naast de bike goed uit.

Ontdek de collectie

Openingsuren Showroom tijdens Salon 2022

Tijdens de periode van het salon zijn er aangepaste openingsuren. Zo is er wel altijd een moment om uw toekomstige BMW motor te ontdekken.
  • Zaterdag 15 januari: doorlopend open van 9u tot 18u
  • Zondag 16 januari: doorlopend open van 10u tot 18u
  • Dinsdag 18 januari tot vrijdag 21 januari : 9u – 12u & 13u30 – 18u
  • Zaterdag 22 januari: doorlopend open van 9u tot 18u
  • Zondag 23 januari: doorlopend open van 10u tot 18u
  • Dinsdag 25 januari tot vrijdag 28 januari : 9u – 12u & 13u30 – 18u
  • Zondag 30 januari: doorlopend open van 10u tot 18u
U kan ook een afspraak maken via arno.petralia@mabbe.net.bmw.be.

Dorst of honger na uw bezoek? Brasserie Mauritz zal open zijn van dinsdag tot en met zondag doorlopend van 10u tot 18u!

Onze contactgegevens

Terug naar overzicht