Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

Heb jij het ook al opgemerkt? Of misschien was jij wel een van hen! Inderdaad, de motorliefhebber haalt zijn bike van stal en vult het straatbeeld weer met zijn heerlijk ronkende motor.

Na een succesvol begin van een nieuw jaar kijken we deze maand vooral uit naar een spetterende start van een nieuw motorijseizoen 2022!

Binnenkort gaan de uitnodigingen de deur uit voor het weekend van de Season Start 2022… maar u, als trouwe nieuwsbrieflezer, krijgt de eer om alles al als eerste te ontdekken! Wij laten u stralen zowel op de motor als ernaast! Samen met uw partner genieten van een ritje of alleen op avontuur trekken, wij delen uw passie voor het BMW Motorrijden! Waar wacht je nog op?

Make Life a Ride en veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.Season start 19 & 20 maart

Op 19 & 20 maart geven we bij Motorsport Mabbe het startschot voor een nieuw motorseizoen! En dat doen we in stijl! Onze showroom en Brasserie Mauritz zullen doorlopend open zijn van 10u tot 17u. Op zondag 20 maart presenteren wij u onze motorkledij in een Ride & Style Event van 14u30 tot 16u30.
Schrijf je nu in voor dit event en ontvang een goodiebag* met heel leuke gadgets en verrassingen! In één van onze bags zit ook een golden ticket voor een dagrit met een motor naar keuze! Geniet ook het hele weekend van 10% korting op de Ride & Style collectie!

Heb je nog vragen over een nieuwe of tweedehands motor, dan kan je bij Arno en Nick terecht voor professioneel advies! Maak je graag nog even een proefritje? Maak hiervoor dan tijdig een afspraak!

Schrijf je inVoorstelling BMW CE 04

Snel van de ene naar de andere plaats. Van het werk naar je vrienden, vanuit het café de stad in. Flexibel, spontaan, zuinig en altijd verbonden: Berijder, smartphone en de BMW CE 04.
Kom deze revolutionaire BMW Bike bewonderen en testen bij Motorsport Mabbe!

Ontdek de CE 04BMW Premium Selection

Profiteer nu van onze BMW Premium Selection motoren met 36 maanden fabrieksgarantie i.p.v. 24 maanden!

Voordat een BMW motorfiets toegelaten wordt tot het BMW Motorrad Premium Selection programma, wordt de motorfiets d.m.v. een 360 graden check volledig gecontroleerd. Bij deze check wordt er gekeken naar onder andere de onderhoudshistoriek, uiterlijk en worden de belangrijkste technische aspecten nagekeken. Actie geldig tot 31/03

Ontdek het aanbodBMW F 750 GS

Prijs: 11 800 €
Type voertuig: Tweedehands
Kleur: Black Storm Metallic
Eerste inschrijving: 29/01/2021
Kilometerstand: 253 km
Garantie: 36 maanden

Bekijk de motorBMW GS 1250

Prijs: 18 700 €
Type voertuig: Tweedehands
Kleur: Light white/Racing blue metalic/Racing red
Eerste inschrijving: 18/02/2019
Kilometerstand: 32 151 km
Garantie: 36 maanden

Bekijk de motorSave the date - Roadshow@Mabbe 2022

In samenwerking met BMW Club Vlaanderen kan u op 09/04 en 10/04 onze motoren testrijden. Hou alvast deze datum vrij! Meer nieuws hierover volgt in een volgende nieuwsbrief!

Terug naar overzicht