Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Veilig op zomervakantie met onze tips en weetjes

Met deze zomernieuwsbrief willen we u nog even op sleeptouw nemen doorheen de laatste nieuwtjes in de wereld van BMW Motorrad!

Deze tijd van het jaar zijn er weer interessante deals of kortingen. Of misschien kan jouw vakantie niet meer stuk door onze tips en weetjes.

Team Mabbe wenst u alvast een deugddoende vakantie met veel veilige kilometers! Ook wij trekken er even tussenuit om de batterijen terug op te laden!

Veel plezier bij het lezen van onze nieuwsbrief!
#MakeLifeARide
Met de motor op reis naar het buitenland
Met de motor op reis naar het buitenland
________________________________

Check je motor
Voordat je honderden, misschien wel duizenden kilometers op jouw tweewieler gaat maken, is het noodzakelijk om de technische staat van je motor te controleren. Onder andere de staat van je banden is erg belangrijk. Zorg dat je voldoende profiel op je banden hebt zitten en check je bandenspanning!

Verkeersregels in het buitenland
Hou er rekening mee dat in het buitenland niet dezelfde regels gelden als in België. Zo is het bijvoorbeeld in Duitsland niet toegestaan om tussen de files door te rijden. Of ben je in Frankrijk verplicht om een fluoriderend vestje of jas te dragen. In Spanje moet je als brildrager een reservebril bij hebben en mag je als motorrijder wel de busbaan gebruiken.

Bagage laden op je motor
Als je langere tijd op je motor onderweg bent, heb je vast veel bagage bij je. Zorg dat je de bagage goed over je motor verdeelt en plaats de zwaarste voorwerpen onderin. Stel dan ook je lichten in volgens de belading van je motor. Ook een tanktas kan interessant zijn omdat deze dichtbij het zwaartepunt van de motor ligt.

Neem gereedschap mee voor de motor
Neem kettingspray mee. Het is aan te raden om je ketting om de 500 kilometer te smeren. Neem ook een litertje olie mee. Over lange afstanden en in de bergen is het goed mogelijk dat jouw motor wat extra olie verbruikt. Neem ook een setje gereedschap mee. Dit kan erg handig zijn als je ver van de bewoonde wereld bent.

Belangrijke documenten
Zorg dat je kentekenbewijs, paspoort of ID bewijs en rijbewijs paraat hebt. Neem een verzekeringsbewijs en een schadeformulier mee. Met de BMW Road Assist 24/7 kan je binnen Europa rekenen op pechhulp!

De juiste kledij
Beschermende kledij op de motor is niet overal wettelijk verplicht of beperkt verplicht maar wel van levensbelang! Veiligheid en bescherming boven alles om zware verwondingen te vermijden of te beperken. Ook de verzekering kan het je moeilijk maken indien je geen beschermkledij droeg bij een ongeval. De regels hierover zijn verschillend van land tot land.
RIDE & STYLE FINDERROAD ASSIST 24/7
Extra tips
Zorg dat je op tijd tankt. Een volgend benzinestation kan ver weg zijn. Neem een pauze voordat je moe wordt om de benen te strekken en om daarna heel geconcentreerd verder te kunnen rijden. Eet of drink op tijd iets want ook dit is belangrijk om de focus te houden bij lange ritten!

Team Mabbe wenst iedereen veel veilige kilometers en een fantastische vakantie!
#MakeLifeARide
www.mabbe.be
Kickstart your summer with the Summerdeals
Kickstart your summer with the Summerdeals
___________________________________
Het begin van de zomer laten we bij BMW Motorrad nooit zomaar voorbijgaan.

Met onze nieuwe Summer Deals hebben we tal van speciale acties voor je op onze verleidelijke modellen. Hou je van verre avonturen of blijf je liever in de stad - jouw ideale bike zit er zeker tussen!

Profiteer van onze Summer Deals tot 20 september. Gewoon doen!
ONTDEK HIER DE SUMMER DEALS
Catch of the Moment
Catch of the Moment
________________
Ben je op zoek naar het perfecte pak voor al je ritten? Met het PaceDry pak van BMW Motorrad maak je een goede keuze. Maximaal draagcomfort gegarandeerd!

PROFITEER NU VAN DEZE AANBIEDING!

PACEDRY PACKAGE DEAL VOOR DAMES EN HEREN JAS + BROEK NU VOOR € 799 (i.p.v. € 1.029) incl. BTW = klantvoordeel van € 230
KLIK HIER VOOR MEER INFO
BMW Motorrad Connected Ride Com U1
BMW Motorrad Connected Ride Com U1
________________________________
Wat is er leuker dan indrukken tijdens de rit met de mederijder of zelfs een hele groep te beleven? Gesprekken voeren, naar muziek luisteren of gewoon naar de volgende bestemming laten navigeren – alles heel eenvoudig. Het helmonafhankelijke communicatiesysteem ConnectedRide Com U1 maakt het mogelijk. Het is ongecompliceerd, intuïtief en vanzelfsprekend: zoals communicatie moet zijn.
ONTDEK NU
BMW Motorrad Nieuwe Motoren & Premium Selection
BMW Motorrad Nieuwe Motoren & Premium Selection
___________________________________________
Rij de vakantie tegemoet met één van onze nieuwe of tweedehands motoren. Ontdek hier ons aanbod. Informeer ook naar de levertermijn van je gewenste model.
TWEEDEHANDS MOTORENMOTOREN IN STOCK
Kom jij ons team versterken?
Kom jij ons team versterken?
Heb je een ware passie voor motorfietsen? Zoek je naar werk in een zeer stabiele en sterke onderneming waarin je je volop kan ontwikkelen? Lees dan verder en solliciteer snel op onze jobaanbieding!
BEKIJK DE JOB
Team Mabbe wenst iedereen fantastisch motorrijplezier en veel veilige kilometers!
Nick, Hilde, Yonith, Lander, Ann, Patsy, Dwight & Arno.

Terug naar overzicht