Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

Alle motoren hebben na de prachtige zomervakantie alweer heel wat kilometers op de teller. En het motorseizoen is nog lang niet voorbij. Make life a Ride blijft ons motto.

Van iedere rit genieten, telkens een nieuw avontuur beleven, mensen ontmoeten met dezelfde passie voor het motorrijden, je grenzen verleggen.

Alles kan met een motor uit het aanbod van BMW Motorrad: in de stad, op bochtige asfaltwegen, op de snelweg, op stofferige off-road baantjes of zelfs op het sportieve circuit.

Wij helpen jou alvast graag verder om een stap dichter te komen bij die droom!

Veel plezier met het grasduinen in onze nieuwsbrief.


Summerdeals 2022 – geldig tot 20/09

Profiteer van onze Summer Deals tot 20 september. Gewoon doen!

Bekijk de deals


BMW R 1250 GS Adventure

Prijs: 20 490 €
Kleur: Icegrey
Eerste inschrijving: 08/05/2019
Kilometerstand: 31 944 km
Garantie: 24 maanden

Bekijk de motor


BMW R 1250 RT

Prijs: 16 900 €
Kleur: Carbon Black Metallic
Eerste inschrijving: 22/12/2018
Kilometerstand: 55 558 km
Garantie: 24 maanden

Bekijk de motor


Ride & Style collectie

Ride & Style collectieBij een veilige en ontspannen rit hoor natuurlijk ook de gepaste motorrijuitrusting!Met de Ride & Style lijn van BMW Motorrad ga je goed beschermd en comfortabel de weg op en ben je ook naast de motor in stijl. Kom langs bij ons en laat je adviseren over de meest geschikte bescherming voor jou en je passagier!

Vind je stijl


Ben jij onze nieuwe Sales Advisor?

Kom jij ons team versterken? We zijn nog op zoek naar een enthousiaste Sales Advisor! Je stelt samen met de klant zijn perfecte droommotor samen. De ideale job dus voor Een gepassioneerde motorliefhebber én motorrijder.Make life a ride en ga de uitdaging aan!

Bekijk de job


2 oktober: Rommelmarkt tvv Racing Team Mabbe

Heb jij ook nog wat leuke spulletjes op je zolder liggen die je al in jaren niet meer nodig had of strips, boeken en speelgoed van toen de kinderen klein waren, een oude fiets, een schilderij of meubeltjes, motoronderdelen, motorkledij,… Kom deze verkopen op de gezelligste rommelmarkt in samenwerking met Brasserie Mauritz en Motorsport Mabbe.
Jouw plaatsje reserveren kan door 5 euro per 5m te betalen op BE80 4686 1430 2177 met vermelding van je naam + het aantal meters ( per 5 meter).

De opbrengst van de standplaatsen gaat integraal naar een team jonge motorrijders die de snelheidsduivel uit het verkeer houden en veilig willen racen op het circuit!

Reserveer je plaats

Terug naar overzicht