Nieuwsbrief Januari 2023

Nieuwsbrief Januari 2023

Het “100 jaar Make Life A Ride” verhaal. Eerst en vooral willen we jullie een warm en gelukkig 2023 wensen. Een positief jaar vol motorplezier, fantastische avonturen en onvergetelijke ontmoetingen.

En natuurlijk beginnen we het jaar ook met de 100ste editie van het Autosalon met heel aantrekkelijke Salon Deals in Wielsbeke!

Ontdek in deze nieuwsbrief ook de nieuwe BMW S 1000 RR gericht op pure performance. Start de motor in de link uit deze nieuwsbrief!

Wil ook jij dit jaar nog meer up to date blijven van de evenementen, interessante weetjes, fantastische ervaringen en gelukkige motorrijders, volg ons dan op onze nieuwe Facebookpagina!

Veel leesplezier!
Team Mabbe.
Salon 2023
SALON 2023
___________
Dit jaar is heel bijzonder: 100 jaar BMW Motorrad plùs 100ste editie van het Autosalon. Da’s dus dubbel feest bij BMW Motorrad. Doe er je voordeel mee! 100 dagen lang kan je genieten van onze feestelijke Salon Deals.

Niet op de Heizel, maar bij Motorsport Mabbe te Wielsbeke!
Wij zijn ook open op zondag 15/01 en 22/01 doorlopend van 10u tot 16u.

Nagenieten kan in de Brasserie Mauritz, uitzonderlijk ook open op de salon zondagen!

Om jou te bedanken met de aankoop van een nieuwe of tweedehandsmotor trakteren wij jou graag op een lekkere koffie, een fris biertje of een heerlijke cocktail bij Brasserie Mauritz!

Onze Salon Deals zijn geldig van 01/12/2022 t.e.m. 10/03/2023.
ONTDEK ONZE SALON DEALS
ONTDEK ONZE STOCK
100 JAAR MAKE LIFE A RIDE
100 JAAR MAKE LIFE A RIDE
_________________________
Your story makes ours complete!
100 jaar Make Life a Ride Spirit. In deze spirit kijken we vandaag terug en tegelijkertijd vooruit: naar events en hoogtepunten in het jubileumjaar 2023. En veel ideeën die nog zullen komen.
MEER INFO
Twee liefhebbersmodellen voor het jubileum
In 2023 vieren we onze geschiedenis met twee Edition-modellen: de BMW R 18 100 Years en de BMW R nineT 100 Years. De R nineT doet met de verchroomde tank en Paint-on-Chrome-techniek aan de R 75/5 van 1969 denken. De R 18 verwijst met de druppelvormige tank naar het design van de R 5 uit 1936. De twee liefhebbersmodellen zijn beperkt tot elk 1.923 stuks.
R18 100 YEARSR NINET 100 YEARS
S 1000 RR
DE NIEUWE BMW S 1000 RR: DE SUPERBIKE DER SUPERLATIEVEN
De RR is nu nog meer gefocust, nog nauwkeuriger, op pure performance gericht. Voor allen die steeds meer eisen van zichzelf, van elke ronde en van hun RR. Echt helemaal in de zin van #NeverStopChallenging.
Salon 2023
MOTORKEURING
_______________
Op 1 januari 2023 heeft Vlaanderen de motorfietskeuring ingevoerd, meer specifiek voor motorfietsen boven de 125 cc voor de tweedehandsverkoop en na een ongeval. De nadruk motorkeuring zal niet liggen op de originaliteit van de motorfiets, maar op de verkeersveiligheid en de milieu- en consumentenbescherming.

Onderstaande linken maakt jullie wegwijs in deze keuring.
Mabbe FB
NIEUWE FACEBOOKPAGINA
________________________
Onlangs besloot Facebook om de populaire pagina van "Motorsport Mabbe BMW", zonder ook maar enige reden en voorafgaande waarschuwing, te blokkeren. Nu we al een aantal weken niet meer zichtbaar zijn, hebben we besloten om deze nieuwe pagina op te starten met hopelijk evenveel volgers of misschien wel meer dan voorheen. Maar dit kan niet zonder jullie!

Ga via onderstaande link naar onze nieuwe Facebookpagina “Motorsport Mabbe” en klik op “Volgen”.
VOLG ONZE FACEBOOK PAGINA
Team Mabbe wenst iedereen fantastisch motorrijplezier en veel veilige kilometers!
Nick, Hilde, Yonith, Lander, Ann, Patsy, Maxime & Dwight.
Motorsport Mabbe

Terug naar overzicht